За продажба Едностаен, Dubai, Dubai, Обединени Арабски емирства, EXPO 2020

За продажба - Cod. 34934

  • Типология: Едностаен
  • Област: 43 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 6

Специална цена !! - Последна единица на специална цена, -20%, не я оставяйте да избяга!

Студио от 43 кв.м за продажба на шестия етаж на новия ексклузивен хотел до централата на EXPO 2020 и международното летище Ал Мактум.

Апартамент, който предлага всички изключителни услуги на луксозен хотел заедно с комфорта на дома: напълно оборудвана кухня с електроуреди - фурна, хладилник, микровълнова печка, пералня и сушилня; трапезария / хол със съвременен дизайн в перфектно съчетание с изисканите облицовки на спалните; баня и балкон. В апартамента има и място за паркиране в сградата.

Сградата е разпределена на 7 етажа, е с модерен дизайн и има подчертан червен цвят, който припомня оживения начин на живот на Дубай; той доминира над цялата околност, като дава гледка на спиращи дъха гледки. Той включва голямо разнообразие от настаняване в луксозни стаи или суити с една или две спални и предлага на гостите възможност да се забавляват на малки удоволствия, без да се налага да напускат хотела благодарение на наличието на фитнес зала и уелнес център авангард, разкошен басейн от разкошни спа центрове от висококачествени бутици и изискани ресторанти.

Районът, в който се намира хотелският комплекс, е включен в грандиозния проект, че "градът" строи, където ще бъде домакин на World Expo за първи път в Близкия изток.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB