За продажба Четиристаен, Dubai Marina, Dubai, Обединени Арабски емирства, MAg 218

За продажба - Cod. 42378

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 160 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 11
  • Състояние на сграда: Excellent

МАРИНА ДУБАЙ

В сърцето на della Marina, само на 5 минути пеша от Marina Walk, ви представяме този апартамент на 11-ия етаж, както следва:

Вход от коридор, който се отваря към стаята от над 25 квадратни метра, всички с прозорци с превъзходна гледка от 180 °, от която можете да се насладите на гледки към морето и далечината, както и към Burj al Arab. В услуга на същата стая има голям балкон от 15 квадратни метра, където можете да вечеряте и обядвате, наслаждавайки се на хилядите светлини на вечерната Марина. В дневната е и кухнята, обитаема, с типичен директен излаз към стаята. Продължавайки в зоната за спане, имаме 2 двойни спални и двете със собствени бани, едната с душ, а другата с вана, посочвайки, че едната от двете спални (главната спалня) е ъглова .... Накрая още една баня за общо 3 бр. и незаменим дрешник затварят състава на този имот.

За услугата на апартамента разполагаме с 2 частни паркоместа и отлични услуги, които кулата MAG 218 предлага, като: Кино зала - Парти стая - Детска стая, фитнес залата, разположена на последния етаж със спираща дъха гледка и много слънчев безкрайност басейн.отстояние от други сгради.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Buy&Go Real estate
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB