За продажба Едностаен, Dubai Marina, Dubai, Обединени Арабски емирства, Sparkle Towers, Dubai Marina

За продажба - Cod. 38017

  • Типология: Едностаен
  • Област: 78.87 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 14

Апартамент с 1 спалня се предлага за продажба в Sparkle Towers - Dubai Marina.

BUA: 849 sq.ft.
Изглед към яхтеното пристанище и басейна.

Цена: 1,348,511 AED.
Схема на плащане: 40% до предаване през второто тримесечие на 2019 г., 60% в 1.5 годишни вноски.

Независимо дали става дума за панорамна гледка към водата или изключителната обстановка на начин на живот на Sparkle Towers, вие имате гарантирано преживяване за разлика от всички останали. В Sparkle Towers ние се гордеем с това, че Ви осигуряваме начина на живот, който заслужавате; начин на живот, който бие от сърцето на Дубай Марина, едно от конкретните чудеса на Дубай.
Суматохата на Marina Walk, 7-километрова пешеходна алея с множество ресторантски и развлекателни възможности, е директно достъпна.
Прекрасните пясъчни плажове на Jumeirah Beach Residence са само на 5 минути пеша от кулата, което прави всеки ден на ден за плажа. Прекрасната пътека JBR е на практика в задния ви двор, само на две минути пеша от кулите.
Намира се на 10 минути път с кола от основните забележителности като търговски център Emirates Mall, търговски център Ibn Battuta, Burj Al Arab и Madinat Jumeirah. За пазаруване близо до дома, Marina Mall е само на две минути път с кола.
В продължение на дни бихте искали да се отпуснете и да разгледате града, метрото на Дубай, което е лесно достъпно чрез трамвая на Марина, е жизнеспособен вариант за транспорт.
Разположен само на 30 минути от международното летище Дубай и на 15 минути от международното летище Al Maktoum, вашият вход към останалия свят, Sparkle Towers е разположен сред оживената вълнение на Дубай.
Двете кули са Ground + 29 и Ground + 14, свързани към Ground + 4 подиум и три подземни паркоместа, което прави избора ви и гледната точка на всяко ниво. В допълнение, няколко търговски площи с лице към брега и главния път ще предлагат избор от магазини, които да обслужват жителите на Sparkle Towers.
От момента, в който влезете в луксозното лоби, осеяно с блестящи светлини и спираща дъха екстравагантност, веднага ще разберете, че в Sparkle Towers гарантираме, че ехото на елегантността е във всеки ъгъл и завършва.
Кристалните инкрустирани прозоречни стъкла, двойно остъклени прозорци и искрящи външни светлини правят гледката еднакво приятна от двете страни на прозореца.
Стилните бани, оборудвани с най-съвременна европейска марка санитария и осветителни тела, признават, че усъвършенстването няма край. Всяка спалня разполага с баня без баня, която отговаря на вашите нужди.
Намерете страстта си върху гранитните плотове и най-модерните и маркови вградени уреди от неръждаема стомана в домашна, но пищна кухня, сърцето на всеки дом.
Тъй като ние знаем, че луксозният живот идва със стандарт на обличане, за да впечатлим, имаме персонализирано изградена всяка спалня, която включва вграден гардероб, за да обхване вашия широк смисъл на мода. В Sparkle Towers има място за всеки, който разполага с всеки две и три спални, със специално проектирана стая за бавачки.
С фитнес центрове и басейни с контролирана температура, вие сте само тренировка далеч от мирен стимулант. Нека Вашето убежище да стане великолепието на луксозните сауни, джакузито и минералните извори. Жените могат да се насладят на уединението на отделните помещения.
Сигурността никога не е въпрос, който трябва да попитате, тъй като кулата е оборудвана с камери за видеонаблюдение, които наблюдават всеки инч от кулите, поставяйки всякакви тревоги за безопасност, които може да се наложи да си починете. За по-нататъшно повишаване на безопасността е налице денонощна охрана, която е винаги нащрек.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB